Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    VXRed
    Join Date
    4th October 2012
    Posts
    104

    Default All interior lights have gone out

    Just replaced all the interior bulbs and as I've put the light in the glove box it sparked and now none of my interior bulbs work :s!
    Anyone have any idea what has happened and how can I fix this??
    Thanks alot

  2. #2
    The Easter Kitty... The Caretaker's Avatar
    Join Date
    18th September 2010
    Posts
    11,226

    Default

    U checked the fuse?

    Maybe you had a dodge bulb...

  3. #3
    VXRed
    Join Date
    4th October 2012
    Posts
    104

    Default

    Not too sure what fuse I check but aparantly if I leave it for 20 mins should all be okay if I don't put that bulb back in

  4. #4
    The Easter Kitty... The Caretaker's Avatar
    Join Date
    18th September 2010
    Posts
    11,226

    Default

    Should be a guide in the manual or on the fuse box lid can't remember (if they don't come back on)

  5. #5
    VXRed
    Join Date
    4th October 2012
    Posts
    104

    Default

    Ah okay thanks dude, hope they do come back on!

  6. #6
    The Easter Kitty... The Caretaker's Avatar
    Join Date
    18th September 2010
    Posts
    11,226

    Default

    So do I.. might get scary in the dark + Halloween ....!

  7. #7
    VXRed
    Join Date
    4th October 2012
    Posts
    104

    Default

    Spoke to bloke who sold me lights he said its the camber system having a shock or something so it shuts done for a little while or something like that? God noes lol! Haha the joys of halloween

  8. #8
    VXRed
    Join Date
    4th October 2012
    Posts
    104

    Default

    Canbus system*

  9. #9
    VXRed
    Join Date
    4th October 2012
    Posts
    104

    Default

    To let everyone know, in the end fuse had blown so replaced that and was fine!

  10. #10
    The Easter Kitty... The Caretaker's Avatar
    Join Date
    18th September 2010
    Posts
    11,226

    Default

    Glad it was a quick fix

Closed Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts