+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    VXRed
    Join Date
    15th December 2015
    Posts
    61

    Default Boost issue ( with video link attached )

    Hi guys ,

    Just wondering if anyone can help? I fitted a crossover delete a few weeks back to my astra and since the car some times only boosts to 0.5 bar in certain gears and in other gears it sometimes boosts to 1.0 bar also the car use to do the clock and now only does 140 flat out, this is really frustrating me now as i dont know whas causing this. There is do dash error codes eather, please see link attached of a short video - https://vimeo.com/199051127?ref=em-share

    Thanks

  2. #2
    VXRed
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    11

    Default

    Could be boost solenoids bud.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    VXRed blooded
    Join Date
    17th January 2013
    Posts
    433

    Default

    You on cone mate or box

  4. #4
    VXRed
    Join Date
    15th December 2015
    Posts
    61

    Default

    Got a cone on mate but had a the same cone on b4 i fitted the crossover delete pipe.

  5. #5
    VXRed blooded
    Join Date
    17th January 2013
    Posts
    433

    Default

    Wot cone is it mate is it deffo 80mm

  6. #6
    VXRed
    Join Date
    15th December 2015
    Posts
    61

    Default

    Its just a universal 1 pal , y would that effect it like?

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk

  7. #7
    VXRed blooded
    Join Date
    17th January 2013
    Posts
    433

    Default

    Yes mate deffo that kind of problem can be caused my air not flowing properly either by a restriction or a leak as in split pipe some where or lose jubilee clip

  8. #8
    VXRed
    Join Date
    15th December 2015
    Posts
    61

    Default

    Well must be that then as all boost clamps are tight, il get 1 ordered now. Cheers pal

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk

  9. #9
    VXRed blooded
    Join Date
    17th January 2013
    Posts
    433

    Default

    Might not be that tho mate I only paid around £45 for my aem cone from eBay so not to bad is your crossover delete pipe solid

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts