+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Air bag fault

  1. #1
    VXRed Pablomilner1987's Avatar
    Join Date
    20th January 2017
    Posts
    80

    Default Air bag fault

    Changed all my dash lights to green led bit since putting it back together the air bag lights are flashing constantly. I've checked the underseal wiring. I've tried turning igniting on and holding button down. Also disconnected the battery for a solid hour yet the problem still persists on flashing. Please help..

  2. #2
    Are you VXR enough?
    Join Date
    25th January 2010
    Posts
    950

    Default

    Only can suggest a auto electrician looks at it

  3. #3
    VXR Bingoing Mad timmee's Avatar
    Join Date
    11th January 2006
    Posts
    2,169

    Default

    have it code read might just need the fault code clearing
    for all your VXR tuning needs phone courtenays on 01692 404313 or vist www.courtenaysport.co.uk

  4. #4
    VXRed Wallace-vxr's Avatar
    Join Date
    4th January 2017
    Posts
    89

    Default

    Check the wiring under
    Passenger seat hasn't been knocked , try fiddling with them
    Making sure that they are pushed in properly



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    VXRed Pablomilner1987's Avatar
    Join Date
    20th January 2017
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by timmee View Post
    have it code read might just need the fault code clearing
    Is that a tech 2 job or would a ecu reader do the job

  6. #6
    VXRed Pablomilner1987's Avatar
    Join Date
    20th January 2017
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by Wallace-vxr View Post
    Check the wiring under
    Passenger seat hasn't been knocked , try fiddling with them
    Making sure that they are pushed in properly



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Thanks dude I did try that before posting but nothing. There really doing my head in now lol

  7. #7
    VXR enough
    Join Date
    23rd May 2013
    Posts
    1,490

    Default

    Were they canbus compatible leds?
    Corsa SRI Turbo

  8. #8
    VXRed blooded hoskins's Avatar
    Join Date
    18th December 2013
    Posts
    261

    Default

    I heard if you disconnect the hazard/airbag/door lock buttons/circuit board.. you shouldn't turn ignition on with it disconnected, I put mine back after smd converting, and had the same issue, just left it for about a month and they went out and back to normal eventually.

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk

  9. #9
    VXRed Pablomilner1987's Avatar
    Join Date
    20th January 2017
    Posts
    80

    Default

    Quote Originally Posted by hoskins View Post
    I heard if you disconnect the hazard/airbag/door lock buttons/circuit board.. you shouldn't turn ignition on with it disconnected, I put mine back after smd converting, and had the same issue, just left it for about a month and they went out and back to normal eventually.

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk
    Yea I think I may of had the ignition on. It's been 3 months now and still not gone out lol

  10. #10
    VXRed blooded hoskins's Avatar
    Join Date
    18th December 2013
    Posts
    261

    Default

    Maybe disconnect battery for half hour to reset ecu,
    I know someone who coverd the warning bulbs with bits of electrical tape, underneath the speedo and buttons, to hide them as the Mot was due the week it happened lol

    Sent from my SM-G925F using Tapatalk

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts