+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 34
  1. #21
    VXRed Vxrtony83's Avatar
    Join Date
    30th March 2016
    Posts
    179

    Default

    Quote Originally Posted by vexorg View Post
    Don't follow you. Usually any place I've been to will check it first before lifting a spanner. And if it's ok they send you off with no charge.
    Lol

    They do check it all but can't see a thing wrong...but on one accession the alignment was out not bay loads...

    Gonna replace my roll bar bushes...then start over again from there


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #22
    VXRacing ahead vexorg's Avatar
    Join Date
    8th March 2015
    Posts
    703

    Default

    Anti roll bar won't affect the steering much, just body roll.
    David

  3. #23
    VXRed Vxrtony83's Avatar
    Join Date
    30th March 2016
    Posts
    179

    Default

    Can't think of what else to change

    Top mounts are new too

    Will try find a proper suspension and alignment place...

    But trying to find one near me is tricky

    There is one but will never put my car in there again !


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #24
    VXRacing ahead Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    738

    Default

    Tyre pressure low or over will cause same.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  5. #25
    VXRacing ahead vexorg's Avatar
    Join Date
    8th March 2015
    Posts
    703

    Default

    Quote Originally Posted by Jon1796 View Post
    Tyre pressure low or over will cause same.
    It would be funny if the tracking places were blowing the tyres up each time as he has a slow leak.
    David

  6. #26
    VXRed Vxrtony83's Avatar
    Join Date
    30th March 2016
    Posts
    179

    Default

    Quote Originally Posted by Jon1796 View Post
    Tyre pressure low or over will cause same.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Tyre pressures are 38 at the front and 35 at the back

    That's first thing I checked




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #27
    VXRacing ahead Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    738

    Default

    Is there any Camber adjustment or are they fixed. plus was it wet, dry


    Sent from my iPad using Tapatalk

  8. #28
    VXRed Vxrtony83's Avatar
    Join Date
    30th March 2016
    Posts
    179

    Default

    Forgot I had them lol....they are spot on to be honest...they have never moved when I've been back in there

    It's in the dry...ain't really rained that much really


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #29
    VXRacing ahead Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    738

    Default

    Did this start before you changed to coilovers or after.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  10. #30
    VXRed Vxrtony83's Avatar
    Join Date
    30th March 2016
    Posts
    179

    Default

    Quote Originally Posted by Jon1796 View Post
    Did this start before you changed to coilovers or after.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    It's was like it before coilovers

    Was perfect for ages other than being stupidly low...then one day just all felt loose...then I changed all the bushes and droplinks as they was looking worn...had it all aligned up was fine for about a month or so then this is started happening


    Sent from my iPhone using Tapatalk

+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts