+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    VXRacing ahead iamphil's Avatar
    Join Date
    9th January 2017
    Posts
    686

    Default

    Did you get your car mapped on a rolling road because as suggested I would check the rear disc guard's as tuners tend to put straps over/around the rear wheels to hold the car down onto the dyno possibly bending your rear brake guard in the process. Definitely worth a look.
    Silver Lightning Corsa VXR

  2. #12
    VXRed
    Join Date
    14th November 2014
    Posts
    229

    Default

    didn't get the chance to look today as it's been raining all day but hopefully weather's better tomorrow

  3. #13
    VXRacing ahead Kingsxfan's Avatar
    Join Date
    21st July 2014
    Posts
    630

    Default what could've fallen loose?

    Is your bonnet prop loose under the hood? I’d check that first.

    Edit: Or are all Astra’s those gas filled shock type props??
    Last edited by Kingsxfan; 12th November 2017 at 08:34 AM.

  4. #14
    Are you VXR enough? ARCTIC MARK's Avatar
    Join Date
    16th August 2011
    Posts
    801

    Default

    The main question is, what were your figures?
    Opel Astra Burg #686, Eibach springs, Bilstein shocks, Whiteline adjustable rear anti roll bar, Turbo smart actuator & recirculation valve, Brembo 4 pot brakes, DNA Performance FMIC, Enlarged top hat & pipework, 3" Turbo back stainless exhaust, 6k AFL's, Smoked side repeaters, Silvatec indicator lamps, Heko wind deflectors, Insignia washer jets, Crossover delete, Piper cross cone filter, SM Tuning Stage 3 - 296BHP / 340ftlb Torque.

  5. #15
    VXR Adam"san" w20adm's Avatar
    Join Date
    23rd June 2010
    Posts
    14,704

    Default

    Quote Originally Posted by ARCTIC MARK View Post
    The main question is, what were your figures?
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...-a-RR-printout
    W20 ADM's led Lighting shop, see link below for details
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...-lighting-shop

  6. #16
    VXRed
    Join Date
    14th November 2014
    Posts
    229

    Default

    sorry for the late reply, but been waiting to see what happened. So when i left WG, no noise, after maybe 40 mins i heard it for 5 mins or so then it stopped, after another 20mins of driving it made the noise for the rest of the journey untill i got within eye sight of my house, when it stopped. I had a look at the brakes etc.. as mentioned here and couldn't spot anything bent and it's not made the noise again since, so seems to be a rare occurance of an issue that sorted itself, and even more rare for me, didn't cost me a ****ing fortune

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts