+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Are you VXR enough? COSWORTH's Avatar
    Join Date
    17th July 2013
    Posts
    990

    Default Fog lights not working

    Hi all

    My fogs have decided not to work.
    Tried new 15 amp fuses.
    Checked wiring connections.

    When I take out fog light relay and when I put it in I hear it clicking.
    Fog light symbol appears on dash when I use the switch.

    Any suggestions?

    Cheers.

  2. #2
    VXR "Appreciated" VeXeR's Avatar
    Join Date
    19th January 2014
    Posts
    1,788

    Default

    Assuming that both bulbs don't happen to be blown, you'll need to check it out with a test lamp.

  3. #3
    VXR Nothing comes close vr55vxr's Avatar
    Join Date
    6th February 2008
    Posts
    15,891

    Default

    As above, you need to fault find it with a test lamp , multimeter

  4. #4
    Are you VXR enough? COSWORTH's Avatar
    Join Date
    17th July 2013
    Posts
    990

    Default

    Cheers will try

    A new switch and new bulbs tomorrow - rob them off my other car and see what happens

  5. #5
    VXRed
    Join Date
    25th July 2013
    Posts
    48

    Default

    Might be the relay, even though you can here click !

  6. #6
    Are you VXR enough? COSWORTH's Avatar
    Join Date
    17th July 2013
    Posts
    990

    Default

    Yeah will whip that off the other car too will try that before I try switch or bulbs

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts