+ Reply to Thread
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 51 to 58 of 58
  1. #51
    VXR Adam"san" w20adm's Avatar
    Join Date
    23rd June 2010
    Posts
    15,659

    Default

    Quote Originally Posted by Rksmith View Post
    Cheers mate just found this one near me seems bang on what you said give them a call tomoz
    https://www.tiptopexhausts.co.uk/


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Defo can't hurt. If you can't find an issue you at least get a power readout for your car
    W20 ADM's led Lighting shop, see link below for details
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...-lighting-shop

  2. #52
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    351

    Default

    Aha I better find an issue they mind the cost of the issue just need to know exactly what it is piece of mind.

    The read will be that bad when I come to sell it know one would want it 😩


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #53
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    351

    Default

    So code P0235 popped up I car googled it but seems to be a lot of things connected to the same code anyone else had this?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #54
    VXRed blooded Damo24LFC's Avatar
    Join Date
    18th September 2017
    Posts
    479

    Default

    What did it say about that code
    07 Arden blue VXR(H). 3” scorpion turbo back, pipercross cone filter, front mounted intercooler. Running stage 2 map dyno tested at 290bhp 340 lb torque.
    Black rear diffuser, black boot trim, black tinted windows. Piano black console and steering wheel trims. Carbon fibre dash trims.

  5. #55
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    351

    Default

    Quote Originally Posted by Damo24LFC View Post
    What did it say about that code
    Basically said boost pressure value high or something mate lol.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #56
    VXRed blooded Damo24LFC's Avatar
    Join Date
    18th September 2017
    Posts
    479

    Default

    I’d say your actuator could be set to high or even failing
    07 Arden blue VXR(H). 3” scorpion turbo back, pipercross cone filter, front mounted intercooler. Running stage 2 map dyno tested at 290bhp 340 lb torque.
    Black rear diffuser, black boot trim, black tinted windows. Piano black console and steering wheel trims. Carbon fibre dash trims.

  7. #57
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    351

    Default

    Quote Originally Posted by Damo24LFC View Post
    I’d say your actuator could be set to high or even failing
    I don’t have a clue when I googled it came up with

    MAF
    Boost solenoid
    Vacuum leak
    Or the turbo itself.

    So it’s very confusing but I am goner try a different MAF Saturday see if it makes a difference.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #58
    VXRed blooded Damo24LFC's Avatar
    Join Date
    18th September 2017
    Posts
    479

    Default

    It can be almost anything to do with pressure system as the car will only register that it has to much boost or not enough it won’t pinpoint a faulty part until it goes completely and even the next it might not pin point it
    07 Arden blue VXR(H). 3” scorpion turbo back, pipercross cone filter, front mounted intercooler. Running stage 2 map dyno tested at 290bhp 340 lb torque.
    Black rear diffuser, black boot trim, black tinted windows. Piano black console and steering wheel trims. Carbon fibre dash trims.

+ Reply to Thread
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts