+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 34
  1. #21
    VXR Adam"san" w20adm's Avatar
    Join Date
    23rd June 2010
    Posts
    18,142

    Default

    Every time you put ignition on? That shouldn't happen :/
    W20 ADM's led Lighting shop, see link below for details
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...-lighting-shop

  2. #22
    VXRed
    Join Date
    2nd February 2019
    Posts
    21

    Default

    Quote Originally Posted by w20adm View Post
    Every time you put ignition on? That shouldn't happen :/
    I know haha going to check my wiring tomorrow see if I have gone wrong somewhere itís just weird


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #23
    VXR Adam"san" w20adm's Avatar
    Join Date
    23rd June 2010
    Posts
    18,142

    Default

    I'd definitely be tempted to look at it all carefully. And make sure you haven't done anything daft like mixing a green trace black wite with a black trace green wire etc.
    W20 ADM's led Lighting shop, see link below for details
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...-lighting-shop

  4. #24
    VXRed
    Join Date
    2nd February 2019
    Posts
    21

    Default

    Quote Originally Posted by w20adm View Post
    I'd definitely be tempted to look at it all carefully. And make sure you haven't done anything daft like mixing a green trace black wite with a black trace green wire etc.
    Will do Iím checking tomorrow will post it up if all is good


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #25
    VXRed
    Join Date
    2nd February 2019
    Posts
    21

    Default

    Quote Originally Posted by w20adm View Post
    I'd definitely be tempted to look at it all carefully. And make sure you haven't done anything daft like mixing a green trace black wite with a black trace green wire etc.
    Having another look now and I have wired it correctly to what you have written but mirrors are still coming in when I turn on the ignition itís really bugging me now because itís a great feature and it working but I canít use them Becuase of the ******** when ignition comes on


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #26
    VXR Adam"san" w20adm's Avatar
    Join Date
    23rd June 2010
    Posts
    18,142

    Default

    I don't know what else to suggest. There shouldn't even be a crossed over wire with the ignition. None of the wires touched are anything to do with it.
    W20 ADM's led Lighting shop, see link below for details
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...-lighting-shop

  7. #27
    VXRed
    Join Date
    2nd February 2019
    Posts
    21

    Default

    Quote Originally Posted by w20adm View Post
    I don't know what else to suggest. There shouldn't even be a crossed over wire with the ignition. None of the wires touched are anything to do with it.
    Sorry for being a pain but I have put the problem with the mirrors closing on ignition down the the power fold switch its self it dose the work and when I broke it was in the close position so my only thought is that it goes to the switch when the ignition it on maybe wrong tho but worth a try defiantly


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #28
    VXR Adam"san" w20adm's Avatar
    Join Date
    23rd June 2010
    Posts
    18,142

    Default

    How did you break it?
    W20 ADM's led Lighting shop, see link below for details
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...-lighting-shop

  9. #29
    VXRed
    Join Date
    2nd February 2019
    Posts
    21

    Default

    Quote Originally Posted by w20adm View Post
    How did you break it?
    I had a smd conversion done and ever since then it hasnít worked you press the button and nothing


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #30
    VXRed
    Join Date
    2nd February 2019
    Posts
    21

    Default

    Quote Originally Posted by Chris_c23 View Post
    I had a smd conversion done and ever since then it hasnít worked you press the button and nothing


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    After you have installed the module for the auto fold mirrors does the switch in the car still work the button that you press to fold in and out ??


    Sent from my iPhone using Tapatalk

+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts