+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Had it now.

  1. #1
    VXR enough V6spike's Avatar
    Join Date
    18th May 2013
    Posts
    1,779

    Default Had it now.

    If itís not one thing itís another. Sorted my P0234 code by removing the map and replacing it with a hybrid from Steve @dog_book.

    Now have others.






    So hacked off now. Donít mind spending money on routine maintenance stuff but this is getting beyond a joke.

    I donít know what to do.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    '55' Sapphire Black VXR Estate. Eibach Prosport all round, remapped by Rabbid. DO88 intake kit.

  2. #2
    VXRed jasez28net's Avatar
    Join Date
    29th July 2011
    Posts
    86

    Default

    Sorry to hear of your continued problems mate. Hope you get it sorted soon. I took my Siggy into my local VX dealership this week to sort my aircon that wasnt working. It just needed a re-charge. Found out i needed new front discs and pads and my tyres had seen better days. Replaced all 4 tyres (P Zero) and got my wheels refurbed at the same time (diamond cut). 2 grand gone in the blink of an eye!
    My Vauxhall history - 92 Cavalier GSI 2000 4x4, 99 Vectra B GSI, 04 Vectra C GSI, 08 Vectra VXR, 15 Insignia VXR

  3. #3
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,341

    Default

    When did this start after map ?


    Sent from my iPad using Tapatalk

  4. #4
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,341

    Default

    Mid speed canbus not set would kick off a lot off these as its saying not programmed ?


    Sent from my iPad using Tapatalk

  5. #5
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,341

    Default

    Your gonna have to check all mid speed setting in all modules and reset and programme in.


    Sent from my iPad using Tapatalk

  6. #6
    VXR enough V6spike's Avatar
    Join Date
    18th May 2013
    Posts
    1,779

    Default

    Quote Originally Posted by Jon1796 View Post
    Your gonna have to check all mid speed setting in all modules and reset and programme in.


    Sent from my iPad using Tapatalk
    Jon. No idea how to do that. I tried clearing codes but my ***** wouldnít for some reason.

    To be honest all those codes (less the BAR) only came to light when I did a dtc check on the modules.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    '55' Sapphire Black VXR Estate. Eibach Prosport all round, remapped by Rabbid. DO88 intake kit.

  7. #7
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,341

    Default

    Out shopping at mo Iíll pm ya when Iím home.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #8
    Are you VXR enough?
    Join Date
    14th August 2013
    Posts
    815

    Default

    Do you have a standard map you can go back to?

  9. #9
    VXRed blooded
    Join Date
    1st August 2016
    Posts
    351

    Default

    Quote Originally Posted by sinbrad View Post
    Do you have a standard map you can go back to?
    A faulty cim has nothing to do with the program within the ecu, nor a sensor not being plugged in properly
    Vectra VXR estate 07

  10. #10
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,341

    Default Had it now.

    Right picís

    Immobiliser,cim,ehu,dis,uhp.........are mid can modules














    Just go through them if they wonít let you change or if no listings (present/not present) youíll probably need new module.

    I wouldnít worry about the last one as Iíve got it too.
    New cim and different cid no change.
    Is that easy enough to under stand.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Jon1796; 28th May 2018 at 03:58 PM.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts