+ Reply to Thread
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 11 to 20 of 86
  1. #11
    VXRed
    Join Date
    18th August 2018
    Posts
    60

    Default

    How Hard is it to replace? For someone who never replace one before?

  2. #12
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,634

    Default

    Not that bad compared to some parts !!! ������

  3. #13
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,634

    Default

    Then again right in middle front off engine so a little bit off a pain.
    Attached Images

  4. #14
    VXRed blooded
    Join Date
    1st August 2016
    Posts
    440

    Default

    Quote Originally Posted by Jon1796 View Post
    Then again right in middle front off engine so a little bit off a pain.
    Is that the Holden version?
    Vectra VXR estate 07

  5. #15
    VXRed
    Join Date
    18th August 2018
    Posts
    60

    Default

    Thank you for the image
    Im gonna check if my friend can help me with That ^^
    I can change suspension and stuff like That, but never really changed anything in the engine . But i think he can do it

    Edit: Just read the fault codes again at the workshop. No signs of code for the knock sensor. So what im gonna do this weekend is to check the coils
    Last edited by VectraOPC2.8; 23rd October 2018 at 03:12 PM.

  6. #16
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,634

    Default

    Quote Originally Posted by Dog_Book View Post
    Is that the Holden version?
    Yes deff Holden nicked the pic from down under lol.

  7. #17
    VXRed
    Join Date
    18th August 2018
    Posts
    60

    Default

    Hey, still have this eml coming on. Got to try and change the knock sensor. Anyone have the right number for the part?

    Edit: found it, so forget the question ^^
    Last edited by VectraOPC2.8; 16th November 2018 at 02:37 PM.

  8. #18
    VXRed
    Join Date
    18th August 2018
    Posts
    60

    Default

    Took a longer drive today. Eml started to light up after a while. Then went off. Then came on. I parked for a minute and started driving again and it went off and did not light up again. Im confused lol. All they find at the garage is the knock sensor fault code. But seems weird That it comes and goes even when driving... Hope it dissapears after i change it

  9. #19
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,634

    Default

    Let’s hope so......

  10. #20
    VXRed
    Join Date
    18th August 2018
    Posts
    60

    Default

    So, finally had the knock sensor changed. And guess what? They cleared all codes. And the light still came back on instantly lol. Then on my way Home it went off... No limp mode, nothing. No codes.
    So what should i try next? :s

+ Reply to Thread
Page 2 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts