+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: Code 123458

  1. #1
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    498

    Default Code 123458

    So got this code after changing my vacuum box and put all the vacuum pipes back to its original setup with new silicone ones rather then the delete system.

    As the car was not boosting correctly I thought this may have solved it but still no luck and now have this code. Anybody 96-100% know what this code is thanx.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    VXRacing ahead tye_time's Avatar
    Join Date
    24th February 2017
    Posts
    623

    Default

    Possibly split diaphram on the recirc valve?

    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...836-Error-code

  3. #3
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    498

    Default

    Great Iíve just sold my forge one I had as didnít need it

    As for the BCS is the front one the same as the rear one? As Iíve got a spare one of them


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    VXRacing ahead tye_time's Avatar
    Join Date
    24th February 2017
    Posts
    623

    Default

    I think the one on the rear might be different, but not too sure!

  5. #5
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    498

    Default

    Yeah just checked slightly different. Iíve also read it could be actuator or turbo itself.

    One thing that annoys me about these cars one code could mean 50 different things.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #6
    VXR enough Jon1796's Avatar
    Join Date
    24th August 2015
    Posts
    1,634

    Default

    Is there a link to these app codes they do my head in
    O.c. T2 easy to understand.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #7
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    498

    Default

    Ay?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #8
    VXR Adam"san" w20adm's Avatar
    Join Date
    23rd June 2010
    Posts
    18,147

    Default

    124358 used to come up all the time when my vac pipe popped off. It's a common code for an issue with the evacuating boost pressure.
    W20 ADM's led Lighting shop, see link below for details
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...-lighting-shop

  9. #9
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    498

    Default

    Quote Originally Posted by w20adm View Post
    124358 used to come up all the time when my vac pipe popped off. It's a common code for an issue with the evacuating boost pressure.
    Cheers Adam il give it a look over just in case it has popped off.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #10
    VXRed blooded Rksmith's Avatar
    Join Date
    15th December 2016
    Posts
    498

    Default

    Checked pipes all are on.

    Iím getting a bad flutter at low revs sounds like a pipercross filter but Iíve AEM but when I put my foot down to about 3k just a hiss comes from the cone filter any ideas to pinpoint this issue?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts