+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    VXRed
    Join Date
    14th March 2019
    Posts
    15

    Default Boost cut on Astra J VXR! Please help!

    Hi Guys,

    I bought my 15 plate VXR around 2 weeks and twice the car has completely cut boost. Its happened after a bit of spirited driving, its like the turbo has been completely removed when it happens. It does not feel like its trying to boost - it feels like there isnt a turbo!

    If I pull over and turn the car on and off this seems to the issue. Does anyone know of any particular reasons this would be happening? or things I should check/look for?

    Thanks guys!!

  2. #2
    VXRed blooded vocky's Avatar
    Join Date
    5th April 2015
    Posts
    322

    Default

    I had a similar experience, which was caused by the maf sensor not being correctly plugged in after replacing the air filter element

    So it could be a faulty maf or a bad connection, might be best to have the ecu read for any stored codes before spending any money.

  3. #3
    VXRed
    Join Date
    14th March 2019
    Posts
    15

    Default

    That's my thought actually, with only happening twice, where is the map sensor located on these? Cheers mate

    Sent from my SM-N950F using Tapatalk

  4. #4
    VXRed blooded imac's Avatar
    Join Date
    27th July 2015
    Posts
    493

    Default

    on the pipe behind air box

    BUZZ BLUE GTC VXR mid life crisis & loving every minute.

  5. #5
    VXRed
    Join Date
    14th March 2019
    Posts
    15

    Default

    Quote Originally Posted by imac View Post
    on the pipe behind air box
    Legend, cheers pal

    Sent from my SM-N950F using Tapatalk

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts