Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hks ssqv help!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hks ssqv help!!!!

    Right

    Ive fitted the ssqv, it runs fine but threw up an error light, so i dissconnected the battery and left for 10minutes, now my date/time is all wrong!
    Also as soon as i pulled up the road and hit boost, inspection light comes back and it doesnt let me run boost, any ideas what this could be as i know a few people have just had these fitted....

    Thanks in advance
    sigpic

    What's That Noise/Deviate DJ http://soundcloud.com/krepz FOR FREE DUBSTEP/GRIME/GARAGE MIXES!!

  • #2
    It's weird cos I've used three different dv's on the astra for over a year and never had any lights on or other problems
    Stage 3 Arden Astra gone
    Stage 2 burg

    ....................Arden Astra .....................
    Airtec Fmic/tophat/direct route/miltek/weight reduction/RnD mapped

    Comment


    • #3
      Ive never fitted one before this one, but followed the how to on here?
      If only someone from here was closer to me that knew what they was doing could have a look!
      sigpic

      What's That Noise/Deviate DJ http://soundcloud.com/krepz FOR FREE DUBSTEP/GRIME/GARAGE MIXES!!

      Comment


      • #4
        u got a pic of how it luks mate we may spot sumat wrong

        Comment


        • #5
          Originally posted by Vxr Jase View Post
          u got a pic of how it luks mate we may spot sumat wrong
          Il just go take some now mate, 5 minutes!
          sigpic

          What's That Noise/Deviate DJ http://soundcloud.com/krepz FOR FREE DUBSTEP/GRIME/GARAGE MIXES!!

          Comment


          • #6
            Originally posted by jord99 View Post
            Il just go take some now mate, 5 minutes!
            no probs fella

            Comment


            • #7
              Dunno if you can see what needs to be seen but worth a go!





              sigpic

              What's That Noise/Deviate DJ http://soundcloud.com/krepz FOR FREE DUBSTEP/GRIME/GARAGE MIXES!!

              Comment


              • #8
                Are you sure the jubilee clip nearest the throttle body is secured properly? I can see a bit of a gap but it might be just that its the way you have nipped the clip up on the dump valve take off pipe.
                | Find | Watch | Follow |

                Comment


                • #9
                  well uve wired it up right fella, luks ok to me. and ive fitted dvs before..altho dont u need a spacer for the hks????

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by worky View Post
                    Are you sure the jubilee clip nearest the throttle body is secured properly? I can see a bit of a gap but it might be just that its the way you have nipped the clip up on the dump valve take off pipe.
                    I just doubled checked all of them mate, seemed fine and all tight!
                    Since i dissconnected my battery, i lost the time and date to, and they wont reset without a standard headunit will they?
                    sigpic

                    What's That Noise/Deviate DJ http://soundcloud.com/krepz FOR FREE DUBSTEP/GRIME/GARAGE MIXES!!

                    Comment


                    • #11
                      What fault codes are you getting too?
                      | Find | Watch | Follow |

                      Comment


                      • #12
                        [QUOTE=worky;1377142]Are you sure the jubilee clip nearest the throttle body is secured properly? I can see a bit of a gap but it might be just that its the way you have nipped the clip up on the dump valve take off pipe.[/QUOTE

                        luks ok to me mate

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by worky View Post
                          What fault codes are you getting too?
                          ECN: 11065A mate
                          sigpic

                          What's That Noise/Deviate DJ http://soundcloud.com/krepz FOR FREE DUBSTEP/GRIME/GARAGE MIXES!!

                          Comment


                          • #14
                            [QUOTE=Vxr Jase;1377150]
                            Originally posted by worky View Post
                            Are you sure the jubilee clip nearest the throttle body is secured properly? I can see a bit of a gap but it might be just that its the way you have nipped the clip up on the dump valve take off pipe.[/QUOTE

                            luks ok to me mate
                            Yeah just noticed a small bit of a gap buts likely just because the jubilee is secured away from the end of the dump valve take off pipe.
                            | Find | Watch | Follow |

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by jord99 View Post
                              ECN: 11065A mate
                              Did you connect anything else during the install? Could you have knocked a pipe off the inlet when cutting the original pipes at the fuel regulator? Do you hear the turbo stall?

                              Is the original recirc valve still plugged in?
                              | Find | Watch | Follow |

                              Comment

                              Working...
                              X