Announcement

Collapse
No announcement yet.

anyone had a new turbo is so plz read

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SilverSchoolBus
    replied
    I have got a new actuator came off a new tutbo and yes, it has red paint on the bolt, .

    Leave a comment:


  • jalfrezigazee
    replied
    mine was wrong, Jim you are wrong there mate. VX do not set the actuator, the manufacturer in Brazil sets them up in the factory

    Leave a comment:


  • andrewt1971
    replied
    Originally posted by SB57VXR View Post
    can u send me a pic so i can show them that they are nt god and do get things wrong?
    See private message..

    Leave a comment:


  • jim610
    replied
    mine was set to high by vaux got turned down when courts noticed it whilst mapping.

    Leave a comment:


  • SB57VXR
    replied
    can u send me a pic so i can show them that they are nt god and do get things wrong?

    Leave a comment:


  • andrewt1971
    replied
    I've just posted in your other thread but I'll put it here as well. New turbo fitted under warranty in the last month and there was NO paint on the actuator rod.

    Leave a comment:


  • SB57VXR
    started a topic anyone had a new turbo is so plz read

    anyone had a new turbo is so plz read

    hello guys, if u have had a new turbo fitted, have u had any problems with the acturators and beening adjusted right from vx, i have just found mine is at fault and vx are trying to say i have done it,so if i could get some numbers so i can see if it is a know fault from vx, they say it is me because the paint looks like it has be moved/scrached away, i did tell them the turno was glowing when i had the fault
Working...
X