Announcement

Collapse
No announcement yet.

question about engine hoses, help needed!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • question about engine hoses, help needed!!

    just got the ijntercooler to plenum hoses from courtneys and have got an alloy transfger pipe aswell, what do i do with the sensor on the original pipe as theres nowhere to put it on the new one :s

  • #2
    there should be a hole in the alloy pipe for it mate
    it should be exacly the same as the oe transfer pipe just made from polished metal

    if not theres something wrong
    you do need to use the sensor

    if it definatly isnt there then use your oe one till you speak to courtenays and find out whats up

    hope you have luck
    Insignia SRi VX-Line RED
    ^^Click here to see it^^

    Comment


    • #3
      no it really aint there all i have is a polished pipe! grrrrr can anyone who has bought this from courtneys confirm that i should of had a hole in it??

      Comment


      • #4
        Originally posted by mossiemosforth View Post
        there should be a hole in the alloy pipe for it mate
        it should be exacly the same as the oe transfer pipe just made from polished metal

        if not theres something wrong
        you do need to use the sensor

        if it definatly isnt there then use your oe one till you speak to courtenays and find out whats up

        hope you have luck
        o and thanks for the help bud!

        Comment


        • #5
          mines from courts mate

          it mirrors the oe one in size, shape and hole for the sensor

          cant see how your doesnt have it
          maybe it went through production and missed a step.lol

          again wish you luck
          Insignia SRi VX-Line RED
          ^^Click here to see it^^

          Comment


          • #6
            im seriously unhappy tbh not only have they sent me the wrong thing but its scratched to ****!!! also i had the dump valve hose and OMG its totally ruined the sound, now it sounds embarrasingly ****!! even when boosting to 21psi its still nothing there and such a delayed response! its lucky there not open now because by tommorow i will have calmed down abit!! think im going to ask for my money back!! as i was much happier before!!!

            Comment

            Working...
            X