Announcement

Collapse
No announcement yet.

car wont start

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • car wont start

    Well car has jus had a service at 24k 06 plate, well more of an oil change/spark plugs.
    and since picked it up wednesday it was fine until yesterday is started now
    starting and taking a while to eventually starting.

    Went to the car this morning, and just been again now and it wont start at all
    its jus a clickin noise and a very loud one at that you can hear from my house. Am thinkin maybe spark plugs loose, starter motor, alternator??
    its going back to the garage 2moz i hope, jus wondering if any one has
    had this prob.
    sigpic
    Progress Thread
    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...04#post1982104
    WANTED:
    SMD, LSD, CDTI, RARB......Poss hybrid in the future

  • #2
    Originally posted by AstraVXR_Red View Post
    Well car has jus had a service at 24k 06 plate, well more of an oil change/spark plugs.
    and since picked it up wednesday it was fine until yesterday is started now
    starting and taking a while to eventually starting.

    Went to the car this morning, and just been again now and it wont start at all
    its jus a clickin noise and a very loud one at that you can hear from my house. Am thinkin maybe spark plugs loose, starter motor, alternator??
    its going back to the garage 2moz i hope, jus wondering if any one has
    had this prob.
    Reading into what you are saying as you try to start the car it just click's.
    If this is the case it could be the battery is low on power [flat],
    does the lights on the dash dim when you try to start it ??

    or it could be the starter motor is gone.
    Would like to do more,

    Milltek cat back, Whiteline RARB, Cruise Control, Light & Sight Pack, Parrot Blue Tooth Hands free Phone Connection & both rear fog lights working

    Comment


    • #3
      Sounds like one of the two things Bronze has mentioned.

      Comment


      • #4
        hmm i thought maybe the battery as when i try and start it, the reading lights on roof they go off !, i have HID's wire up 2 them am guessin there always on a live so who ever did that b4 me as do it wrong cheers guys
        sigpic
        Progress Thread
        http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...04#post1982104
        WANTED:
        SMD, LSD, CDTI, RARB......Poss hybrid in the future

        Comment


        • #5
          Sounds like a flat battery, just use jump leads connected to another car and start the car.

          Comment


          • #6
            flat battery or starter motor for sure it one of them two things .

            Although mist likley just a battery as starter motor would make more of a whiring noise

            Comment


            • #7
              will try the jump leads 2moz if it works then guessin it flat battery if doesnt work, will it be the starter motor?
              sigpic
              Progress Thread
              http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...04#post1982104
              WANTED:
              SMD, LSD, CDTI, RARB......Poss hybrid in the future

              Comment


              • #8
                Originally posted by AstraVXR_Red View Post
                will try the jump leads 2moz if it works then guessin it flat battery if doesnt work, will it be the starter motor?
                Yes

                btw here you go

                http://www.youtube.com/watch?v=-SPzxZwaUNA

                Comment


                • #9
                  http://www.youtube.com/watch?v=EX_-v45UwLk&feature=fvw

                  this ones better she has nice ***** ..

                  red like hot sauce lol

                  Comment


                  • #10
                    LMAO cheers m8
                    sigpic
                    Progress Thread
                    http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...04#post1982104
                    WANTED:
                    SMD, LSD, CDTI, RARB......Poss hybrid in the future

                    Comment


                    • #11
                      well it was the battery it started soon as i put of them battery pack things on it lol
                      sigpic
                      Progress Thread
                      http://www.vxronline.co.uk/forum/sho...04#post1982104
                      WANTED:
                      SMD, LSD, CDTI, RARB......Poss hybrid in the future

                      Comment

                      Working...
                      X