Announcement

Collapse
No announcement yet.

windscreen washer problem

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • windscreen washer problem

    driving to brighton today and my windscreen washer sprays stopped working,theres washer fluid inside theres nothing thats frozen over so im assuming its the pump or motor?
    when i go to spray theres no noise whereas normally theres a noise from a motor or pump does anyone know what the problem could be?
    will my warrenty cover any work?
    cheers

  • #2
    fuse?
    sigpic
    Originally posted by soosie
    Gosh Cerberus , yours is exceptionally long !
    Originally posted by soosie
    Gosh Cerberus , really, really HUGE !

    Comment


    • #3
      fuse in box under bonnet will have gone mate.

      Comment


      • #4
        Sounds like the fuse has gone mate. If you have attempted to use and for some reason theres a blockage rather than damaging the motor it will blow a fuse to prevent this. Simply replace but i have no idea what fuse you need or where it is in the car.

        Comment


        • #5
          myns the same just thought it was frozen
          WARNING all replys are incorrect as usual

          Comment


          • #6
            10amp

            Comment


            • #7
              tooooo cold to be messin out side lol
              WARNING all replys are incorrect as usual

              Comment


              • #8
                Originally posted by paulk View Post
                tooooo cold to be messin out side lol
                myn were frozen solid the other day i had the 2L bottle of spring water with screen wash mix out the window! Its good stuff when you get it in your eye balls!

                Comment


                • #9
                  Originally posted by W4GCN View Post
                  myn were frozen solid the other day i had the 2L bottle of spring water with screen wash mix out the window! Its good stuff when you get it in your eye balls!
                  did it leave them smear free ?

                  Comment


                  • #10
                    lol its no good as a eye wash then
                    WARNING all replys are incorrect as usual

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by S20 GST View Post
                      did it leave them smear free ?
                      Haha how do you know i hate smearing! Twas a grand job it even wahsed most of the drivers side and my arm and half my face!

                      Comment


                      • #12
                        ahh will check fuse tomorrow,cheers guys great help as always

                        Comment


                        • #13
                          My Zaffy had this last winter, i think it was frozen and the fuse blew, changed the fuse and made sure had plenty of screenwash since, all good now...

                          Comment


                          • #14
                            If I remember its either fuse no 7 or 14. Its a 10 amp one. Mine blew about 3 weeks ago.
                            sigpic
                            Focus ST3 in Orange 06' - Dreamscience Race Re-Map - DMB Orange Ford Overlays - Carbon Wrap Key - ST Orange Trim Mats - Facelift Duffuser - Facelift LED Rear Lights - Vredestein Ultrac Sessanta - LED Interior Lights - Silver Side Stripes - ST & DS Badges - Tinted Rear Windows - Vinyl Front Grill Lip - Rattle Free

                            Comment


                            • #15
                              it was fuse 7 cheers guys got it sorted help was very much appreciated

                              Comment

                              Working...
                              X