Announcement

Collapse
No announcement yet.

photo bucket help

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • photo bucket help

    im tryin to upload video...all works fine in my window player when i go to upload from photobucket the files do not apear in my documents any ideas
    WARNING all replys are incorrect as usual

  • #2
    Has it got one of these at the end of the file:

    3g2, 3gp, 3gp2, 3gpp, 3p, asf, avi, divx, dv, dvx, flv, gif, moov, mov, mp4, mpeg4, mpg4, mpe, mpeg, mpg, qt, wmv, xvid, rm

    And next to where it says file name have yoy scrolled down and selected all media or all files?

    Also have you got a good versions of flash? As all the videos are converted. Open a youtube account though it's better.
    I see dumb people.......
    .....they're everywhere
    .....they walk around like everyone else
    .....they don't even know they're dumb

    Comment


    • #3
      yeah there mov007
      WARNING all replys are incorrect as usual

      Comment


      • #4
        Is it over 300mb or 10mins long?
        I see dumb people.......
        .....they're everywhere
        .....they walk around like everyone else
        .....they don't even know they're dumb

        Comment


        • #5
          no mate ....there all short...just a few fly bys of bo at spa...when i go to upload and it opens my documents there just not there....but if i open my documents on the pc they are
          WARNING all replys are incorrect as usual

          Comment


          • #6
            Have you got flash 10?

            http://www.adobe.com/ap/products/flashplayer/
            I see dumb people.......
            .....they're everywhere
            .....they walk around like everyone else
            .....they don't even know they're dumb

            Comment


            • #7
              yes mate
              WARNING all replys are incorrect as usual

              Comment


              • #8
                iv uploaded video from my cannon camera before no problem but this is strange
                WARNING all replys are incorrect as usual

                Comment

                Working...
                X